Backup

En god backuptjeneste er viktig for at din hverdag skal være så enkel som mulig, ved at den leverer sikkerhet uten at det krever masse ressurser. Ved å ta backup av filene dine, unngår du alvorlige fil-tap som kan skade bedriften din.

Hvordan virker det?

Vi gjennomfører installasjonen på deres maskiner, for å sikre at dette blir gjort korrekt. Ved første backup overføres alle data, deretter vil kun endringer bli overført til backupserverne. Backupkjøringen overvåkes de første fem virkedagene, for å forsikre at alt er slik det skal være. Dere mottar en daglig rapport på backup, samt informasjon om noe ikke gikk som planlagt.  Skulle uhellet være ute, henter dere bare ned backupen via programmet, som automatisk dekrypteres på deres maskin. Systemet krever lite ressurser, slik at dere ikke opplever noe treghet.

Hvordan er sikkerheten?

Backuptjenesten benytter to servere, som står på hvert sitt serversenter i Oslo. Din backup er til enhver tid lagret på begge serverne. Dere mottar en unik krypteringsnøkkel, så om noen skulle snappe opp noe informasjon, vil det være uleselig uten krypteringsnøkkelen. All data krypteres lokalt på deres maskin. Det er bare dere som har tilgang på deres data, backuptjenesten bare lagrer dem.

Hvorfor velge SikkerBackup?

Backuptjenestens priser er opptil 50% billigere enn konkurrentenes. Produktet er lett å bruke, og er tidsbesparende. I tillegg får du en 2 måneders garantiperiode, der kjøpet kan heves dersom produktet ikke leverer som lovet.

Richard - Nettools AS

Din IT-Partner
Kontakt oss for datahjelp

FAQ

Vi i NetTools bestreber oss på å være en dyktig samarbeidspartner for din bedrift.

En dyktig prosjektleder innen IT må være grei, glad og ha viktige egenskaper som:

  • Motivator
  • Har rett innsikt og dedikert IT-forståelse
  • En som holder oversikt

Det vil bidra til å sikre både produktivitet og resultat.

En god leders viktigste egenskap er å være en god motivator!

Vi er gode på IT-ledelse og vi ivaretar den menneskelige ressurs som den viktigste ressurs!

Er det hektisk på IT-avdelingen?

En glad og dyktig IT-konsulent og supportmedarbeider skaper både glede og trygghet i din organisasjon!

NetTools tilbyr IT-hjelp og support til bedrifter i Oslo, og store deler av Viken.

Ta kontakt med oss om du har problemer med ditt datasystem, pc eller nettverk! Vi hjelper også til med etablering og tilgang til de fleste systemer i skyen.

Med servere i eget hus var gjerne standarden at man kunne lage små scripts for utveksling av informasjon mellom datasystemene.

Med dagens skyløsninger er ikke dette lenger et alternativ siden systemene nå er skybaserte, og dermed har ikke sluttkunden full kontroll over disse.

En god integrasjonspartner / IpaaS vil løse dette problemet fint for bedriftene, da de vil få muligheten til å sette opp faste integrasjoner og workflows, samt ha god dokumentasjon på oppsettet.

Vårt profesjonelle video og lydpersonell leverer komplette løsninger innen Podcast, lyd & video og livestream til næringslivet.

Vi leverer komplett og mobilt studio og har god kompetanse for distribusjon av innspillingene i ulike medier.

GDPR har gjort mange mer oppmerksom på hva de gjør med lagret informasjon. Men det er en ting som lett blir oversett: digitale lagringsmedier man ikke lenger bruker.

Les mer

ESET Endpoint Antivirus er en tjeneste som er enkel å administrere, og er brukervennlig for sluttbrukere. ESET jobber i bakgrunnen, og forsinker ikke. Med ESET er det en ting mindre å bekymre seg over.

Les mer

En god backuptjeneste er viktig for at din hverdag skal være så enkel som mulig, ved at den leverer sikkerhet uten at det krever masse ressurser. Ved å ta backup av filene dine, unngår du alvorlige fil-tap som kan skade bedriften din.

Les mer

Man kan få mye rart i innboksen. Et godt E-postfilter forebygger og fjerner det meste av skadelige programmer i eposten du mottar og sender. Med gode filtreringsteknikker holder den ute mange trusler, som phising, virus og søppelpost..

Les mer

Takket være skyløsninger kan folk i dag jobbe hvor som helst. Derfor bør også sikkerheten være skybasert. Et godt webfilter er din første beskyttelse på internett, og beskytter deg selv om du ikke er koblet til bedriftsnettet.

Les mer

For servere og annet kristisk utstyr anbefaler vi Online UPS ettersom disse gir den beste beskyttelsen. For mindre kristiske løsninger som arbeidsstasjoner og hjemmekontor kan Line Interactive UPS velges.

Les mer

Vi tilbyr databistand i forbindelse med pc, server og nettverk.

Les mer