Antivirus

ESET Endpoint Antivirus er en tjeneste som er enkel å administrere, og er brukervennlig for sluttbrukere. ESET jobber i bakgrunnen, og forsinker ikke. Med ESET er det en ting mindre å bekymre seg over.

Hva er risikoen?

Vi utsettes for stadig flere digitale angrep, og de blir stadig mer sofistikerte. Det må derfor flere lag med deteksjon til for å sikre seg om at man er trygg. Et angrep kan føre til store tap som kan ramme bedriften hardt

Hvordan virker det?

Programmet har mer enn en måte å kjenne igjen virus på, og jobber heuristisk. Det krever lavt systembruk, som sikrer rask og jevn ytelse med kontinuerlig sikkerhetsnivå. Selv små signatur oppdateringer gjøres uten å redusere hastigheten i systemet. Det gir proaktiv trussel oppdaging og beskyttelse mot stadig mer sofistikerte og målrettede nettrusler. I tillegg skanner mediekontrollen automatisk alle flytttbare medier, og blokkerer disse om de regnes som upålitelige.

Hvorfor velge ESET?

Produktet er lett å bruke for sluttbrukere. Det gir stor frihet til administratorer, som kan lage policyer for grupper, og planlegge oppgaver for å automatisere rutineaktiviteter fra intuitive skjermbilder. Og viktigst av alt; trussel oppdagingen jobber i flere lag, og krever lite systembruk, som ikke gir noen opplevd treghet.

Terje Bjerkeland - Nettools AS

Din IT-Partner
Kontakt oss for datahjelp

FAQ

Vi i NetTools bestreber oss på å være en dyktig samarbeidspartner for din bedrift.

En dyktig prosjektleder innen IT må være grei, glad og ha viktige egenskaper som:

  • Motivator
  • Har rett innsikt og dedikert IT-forståelse
  • En som holder oversikt

Det vil bidra til å sikre både produktivitet og resultat.

En god leders viktigste egenskap er å være en god motivator!

Vi er gode på IT-ledelse og vi ivaretar den menneskelige ressurs som den viktigste ressurs!

Er det hektisk på IT-avdelingen?

En glad og dyktig IT-konsulent og supportmedarbeider skaper både glede og trygghet i din organisasjon!

NetTools tilbyr IT-hjelp og support til bedrifter i Oslo, og store deler av Viken.

Ta kontakt med oss om du har problemer med ditt datasystem, pc eller nettverk! Vi hjelper også til med etablering og tilgang til de fleste systemer i skyen.

Med servere i eget hus var gjerne standarden at man kunne lage små scripts for utveksling av informasjon mellom datasystemene.

Med dagens skyløsninger er ikke dette lenger et alternativ siden systemene nå er skybaserte, og dermed har ikke sluttkunden full kontroll over disse.

En god integrasjonspartner / IpaaS vil løse dette problemet fint for bedriftene, da de vil få muligheten til å sette opp faste integrasjoner og workflows, samt ha god dokumentasjon på oppsettet.

Vårt profesjonelle video og lydpersonell leverer komplette løsninger innen Podcast, lyd & video og livestream til næringslivet.

Vi leverer komplett og mobilt studio og har god kompetanse for distribusjon av innspillingene i ulike medier.

GDPR har gjort mange mer oppmerksom på hva de gjør med lagret informasjon. Men det er en ting som lett blir oversett: digitale lagringsmedier man ikke lenger bruker.

Les mer

ESET Endpoint Antivirus er en tjeneste som er enkel å administrere, og er brukervennlig for sluttbrukere. ESET jobber i bakgrunnen, og forsinker ikke. Med ESET er det en ting mindre å bekymre seg over.

Les mer

En god backuptjeneste er viktig for at din hverdag skal være så enkel som mulig, ved at den leverer sikkerhet uten at det krever masse ressurser. Ved å ta backup av filene dine, unngår du alvorlige fil-tap som kan skade bedriften din.

Les mer

Man kan få mye rart i innboksen. Et godt E-postfilter forebygger og fjerner det meste av skadelige programmer i eposten du mottar og sender. Med gode filtreringsteknikker holder den ute mange trusler, som phising, virus og søppelpost..

Les mer

Takket være skyløsninger kan folk i dag jobbe hvor som helst. Derfor bør også sikkerheten være skybasert. Et godt webfilter er din første beskyttelse på internett, og beskytter deg selv om du ikke er koblet til bedriftsnettet.

Les mer

For servere og annet kristisk utstyr anbefaler vi Online UPS ettersom disse gir den beste beskyttelsen. For mindre kristiske løsninger som arbeidsstasjoner og hjemmekontor kan Line Interactive UPS velges.

Les mer

Vi tilbyr databistand i forbindelse med pc, server og nettverk.

Les mer