E-postfilter

Man kan få mye rart i innboksen. Et godt E-postfilter forebygger og fjerner det meste av skadelige programmer i eposten du mottar og sender. Med gode filtreringsteknikker holder den ute mange trusler, som phising, virus og søppelpost.

Hva er trusselen?

Phishing er det vi kaller det når noen fisker etter sensitiv informasjon for å misbruke den. Et eksempel kan være en epost som ber deg om å logge inn i nettbanken via en link i eposten. Da kan du uforvarende komme til å gi fra deg innloggingsinformasjonen din.

Virus er skadeprogrammer som kan gjøre alt fra å skape bakdører som gir uautorisert tilgang til systemet, til programmer som krypterer data, for så å forlange penger for å dekryptere det igjen.

Søppelpost regnes for å utgjøre 90-96% av alle eposter. Dette er noe som kaster bort tid og andre ressurser, i tillegg til at det for mange er et stort irritasjonsmoment.

Hvordan fungerer det?

Før en epost når deres server/maskiner, vaskes den av E-postfilteret, som filtrer ut det meste av skadelige eposter. Alle utgående eposter blir også vasket, slik at dere ikke uforvarende sender virus eller søppelpost videre.

Hvorfor velge E-post filter?

Et godt E-postfilter fjerner effektivt det aller mest av søppelpost, phishing og eposter med virus. Det kreves ingen installasjon av hardvare eller lokal programvare, og programmet er forenelig med alle epost servere.

Sigvard - Nettools AS

Din IT-Partner
Kontakt oss for datahjelp

FAQ

Vi i NetTools bestreber oss på å være en dyktig samarbeidspartner for din bedrift.

GDPR har gjort mange mer oppmerksom på hva de gjør med lagret informasjon. Men det er en ting som lett blir oversett: digitale lagringsmedier man ikke lenger bruker.

Les mer

ESET Endpoint Antivirus er en tjeneste som er enkel å administrere, og er brukervennlig for sluttbrukere. ESET jobber i bakgrunnen, og forsinker ikke. Med ESET er det en ting mindre å bekymre seg over.

Les mer

En god backuptjeneste er viktig for at din hverdag skal være så enkel som mulig, ved at den leverer sikkerhet uten at det krever masse ressurser. Ved å ta backup av filene dine, unngår du alvorlige fil-tap som kan skade bedriften din.

Les mer

Man kan få mye rart i innboksen. Et godt E-postfilter forebygger og fjerner det meste av skadelige programmer i eposten du mottar og sender. Med gode filtreringsteknikker holder den ute mange trusler, som phising, virus og søppelpost..

Les mer

Takket være skyløsninger kan folk i dag jobbe hvor som helst. Derfor bør også sikkerheten være skybasert. Et godt webfilter er din første beskyttelse på internett, og beskytter deg selv om du ikke er koblet til bedriftsnettet.

Les mer

For servere og annet kristisk utstyr anbefaler vi Online UPS ettersom disse gir den beste beskyttelsen. For mindre kristiske løsninger som arbeidsstasjoner og hjemmekontor kan Line Interactive UPS velges.

Les mer

Vi tilbyr databistand i forbindelse med pc, server og nettverk.

Les mer